Hírek >

Fejezzük ki szolidaritásunkat a pedagógusokkal!

2016-02-13

Kedves 1001 orvos hálapénz nélkül csoport tagjai!
 
Arra buzdítunk mindenkit, hogy a pedagógusok iránt kifejezett szolidaritásunk részeként minél többen menjetek el a február 13-án, a budapesti Kossuth téren, 11:00-kor kezdődő pedagógus tüntetésre, melyet a köznevelés helyzetének javításáért szerveznek.
 
Részlet a 2016. január 15-én az Élenjáró Gimnáziumok Igazgatóinak Grémiuma számára írott nyílt levelünkből:
 
"Úgy érezzük, hogy bár különböző területeken végezzük napi munkánkat, ennek ellenére nem nehéz megtalálni a közös célok alapgondolatait. Önök a gyermekek minőségi nevelését és oktatását helyezik előtérbe, mint ahogy számunkra is a betegellátás biztonsága az elsődleges.  Önök most a katedra, mi pedig a betegágyak mellől és a rendelőkből szólunk a döntéshozókhoz azért, hogy a jövőben biztosítani tudják azokat a körülményeket, melyek között a dolgozni és alkotni vágyó emberek a magyar társadalomért fáradozhatnak. 
2016.02.11.
 
Csoportunk javasolja az ágazatok közötti összefogást is, mert eddigi tapasztalataink is megmutatták, hogy egységben az erő."
 
Kész az 1001 transzparens. Aki szeretne velünk tartani:
Találkozzunk 10:30 és 10:45 között a Honvéd téren, a Markó u. és Szemere u. sarkánál. Onnan indulnánk a Kossuth térre, 10:50-kor. Kiváló alkalom lenne arra hogy útközben (is) megváltsuk a világot.
 
Keressétek az 1001 táblát!